top of page

Relatie geschenk koffertje

Een relatiegeschenk koffertje of kistje kan leeg zijn of een vulling hebben. Alle wensen zijn bespreekbaar en we kunnen kijken wat haalbaar is binnen jullie budget. Met dit relatiegeschenk koffertje kunnen wij dit deel van de HRM of personeelszaken totaal ontzorgen. Het bestellen van een origineel hangemaakt en met zorg samengesteld kraamcadeau of ander gepersonaliseerd relatiegeschenk is nu slechts een bestelling plaatsen per e-mail en dan komt enkele dagen later het gepersonaliseerd cadeau per post bij je binnen. Of op het adres van de ontvanger met een handgeschreven kaartje met alle gewenste namen en tekst er op. Zo eenvoudig en ontzorgd heb je nog nooit je relatiegeschenken kunnen bestellen!

Wat maken wij?

Relatiegeschenk koffertjes kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden en kunnen een heel eigen design hebben. Zo'n gepersonaliseerd relatiegeschenk kan voor ieder budget gemaakt worden. Vraag gerust een offerte aan voor jouw organisatie. Wat daarbij handig is om te weten is het verwachte aantal relatiegeschenken op jaarbasis. De gewenste uitstraling, wat je op het relatiegeschenk terug wilt zien, wat voor inhoud je in gedachte hebt, etc. Geen vraag is te gek, wij denken heel graag met jou mee om een mooi, uniek en kwalitatief mooi relatiegeschenk samen te stellen zodat ook in die gepersonaliseerde relatiegeschenken jouw bedrijf sprekend naar voren komt.

 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wij maken heel veel van onze producten zelf. En voor sommige producten zetten wij de hulp in van een locale sociale werkplaats. Wij willen graag op een liefdevolle, verantwoorde en fijne manier werken. Goed voor de samenleving en goed voor jou! Dan is het vanzelf ook goed voor ons.

bottom of page