top of page

Koffertje met naam

Ben je op zoek naar een koffertje met naam? Een geboortekoffertje, koffertje voor een originele zwangerschapsaankondiging of misschien wel een huwelijksfeest. Er zijn talloze redenen om een gaaf gepersonaliseerd koffertje te laten maken. Je kan ook een oplage koffertjes laten printen met het logo van jouw onderneming, met een mooi nieuw eigen design om die vervolgens (gevuld met spulletjes) weg te geven om te verkopen.

Kennis & Ervaring

Wij zijn grafisch vormgevers met technische kennis en machines in eigen huis. We weten na al duizenden koffertjes met naam en andere gepersonaliseerde koffertjes precies wat we moeten doen om het mooiste resultaat te krijgen. Bij ons ben je dus op het juiste adres voor een goede kwaliteit koffertjes en kennis over de mooiste bedrukking.

Wholesale

Wil jij koffertjes voor jouw merk? Of voor een nieuw product, maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. De kennis en ervaring hebben wij in huis. We sparren graag mee over de uitvoering, productiemethode, distributie- en verzendmogelijkheden, uitlever-methode, etc.

Gepersonaliseerd cadeau voor personeel

Ben jij op zoek naar een mooi en uniek gepersonaliseerd kraamcadeau voor collega's, of voor relaties. Wil je een eigen design op een koffertje met het logo van de onderneming erin verwerkt, sfeervol en met stijl, passend bij de huisstijl en de waarden van de onderneming? Dan ben je op het juiste adres. Wij maken indien gewenst een geheel eigen design voor jouw onderneming, een herkenbaaarheid, een betrouwbare continuiteit en de bewaking van de juiste vertaling van jouw huisstijl en daarbij een mooi waardevol gepersonaliseerd geschenk. Een prachtig stukje maatwerk waar iedere ontvanger heel blij van zal worden.

Watermark_20211108_173812_245.jpg
Watermark_20211108_173507_832.jpg
bottom of page