top of page

Huwelijkskoffertje

Huwelijkskoffertjes kunnen verschillende functies vervullen. Het kan zijn een aankondiging van jullie huwelijk. Dat is weer eens iets anders dan op je knieen gaan voor de hele familie met kerst ;-) 

Of je geeft de ringendragers of bloemenkindjes een mooi koffertje. Misschien doet iemand wel een aanzoek met een houten koffertje. Of wil je een gepersonaliseerd koffertje met als opdruk de uitnodiging van het huwelijk. Een leuke plek om alle kaartjes en berichtjes in te bewaren!

Herinneringskoffertje

 

Misschien wil je dit herinneringskoffertje cadeau doen aan vrienden die gaan trouwen, zodat ze daar belangrijke zaken voor de grote dag op voorhand in kunnen bewaren. Bijvoorbeeld de stropdas, vlinderstrik, handschoentjes, de ringen, een mooie haarspeld, een mooi gekregen cadeautje, something borrowed, something blue ;-)

En dan heb je van die mooie dag, talloze mooie herinneringen... en waarom zou je niet, dat mooie koffertje gebruiken om die herinneringen daarin te bewaren. Met wat foto's en een paar leuke kaartjes en berichtjes... een leuk koffertje om af en toe even erbij te pakken en nog eens te mijmeren over jullie mooie dag...

Ringendrager

 

Een super schattinge ringendrager, of te wel de ring security... zie je hem of haar al lopen... jullie voor het altaar, en dan komt hij of zij er aan... 

Koffertje in de hand, mooie kleertjes en natuurlijk de haartjes mooi in de plooi. Een serieuze, maar hele leuke taak voor een kleintje. Wat is er nou leuker dan zo'n stoer maar ook handig koffertje met de ringen!? 

Je kan in het koffertje mooi een kussentje met ringen doen. Of misschien heb je wel een houten plankje of iets dergelijks... Maar het koffertje houdt de boel wel zo overzichtelijk. Je wilt namelijk op zeker niet dat de ringen kwijt raken!!! We kunnen jouw ring security personaliseren met namen en datum, maar je kan ook een standaard ring security koffertje bestellen. 

bottom of page