top of page

De eerste keer logeren...

Logeren bij opa & oma

De eerste keer logeren bij opa & oma is natuurlijk super spannend. Vooral voor papa en mama, maar ook voor de kleintjes is het een hele happening. En wat is er nou leuker dan een lief koffertje met de belangrijkste spulletjes mee geven voor deze spannende eerste logeerpartij?

Zwangerschaps aankondiging

Het opa en oma logeerkoffertje is natuurlijk ook een ontzettend leuke manier om jullie zwangerschap aan te kondigen. De opa's & oma's in spe zullen erg blij reageren op zo'n schattig koffertje met de boodschap dat ze opa & oma worden. Alles is trouwens aanpasbaar, dus heb jij een oma & oma, een overgroot oma, een stiefoma & opa, twee opa's, een tante & oom, dan passen wij de tekst voor je aan en krijg jij de koffertjes met de passende teksten!

Inhoud voor een logeerkoffertje

De inhoud van een logeerkoffertje kan vanalles zijn. We hebben een lijstje van de meest voorkomende inhoud hieronder gezet:

- Speenkoord;

- Speen;

- Rammelaar;

- Spuugdoekjes;

- Luiers;

- Haarborsteltje (superzacht!!!);

- Knuffeltje;

- Boxpakje;

- Creme voor zachte billetjes;

- Bip of slab;

- Bijtring of bijtarmband;

- Een reep chocola, voor als opa & oma lekker op de bank kunnen      zitten als jullie kleine ligt te slapen.

 
Eigen design

Heb jij een eigen idee over een logeerkoffertje? Een ander ontwerp, een mooi doel, of misschien wil jij een uniek ontwerp logeerkoffertjes verkopen via jouw eigen kanaal. Dit kan allemaal, wij ontwerpen, maken en verzenden jouw product Wholesale, direct (whitelabel) naar jouw klant of met print on demand.

Heb je vragen over de mogelijkheden, het kostenplaatje, inhoud of anderszins, neem contact op en krijg alle antwoorden over de gepersonaliseerde logeerkoffertjes.

bottom of page